Skip links
Laden Evenementen

Marcela Simons presenteert haar nieuwe album tijdens een Lig&Luisterconcert

06 oktober 2023

 

Lig&Luisterconcert St. Jacobskerk

Op vrijdagavond 6 oktober 2023 om 20.00 uur zal de Vlissingse pianiste Marcela Simons Clarisse een bijzonder optreden geven. Het publiek zal liggend op een zelf meegenomen matrasje en kussentje gaan wegdromen op pianoklanken. Die zijn speciaal voor dit concert gecomponeerd door Vlissinger Jaco Simons.

Ligconcerten worden de laatste jaren steeds populairder. Dat komt door de ontspannen sfeer die de erbij horende pianomuziek uitstraalt, maar ook omdat luisteren in liggende houding je naar een andere dimensie brengt.

Natuurlijk is het de bedoeling dat elke bezoeker gaat liggen, maar voor mensen die dat om welke reden dan ook niet kunnen, worden er enkele stoelen klaargezet.

Het concert duurt ongeveer 45 minuten waarna we met Marcela en Jaco na kunnen praten over de concertervaring, onder het genot van een drankje.

KAARTVERKOOP
Bestel uw kaarten voor dit concert (€ 12,50) online!
Ook zijn de kaarten te koop bij boekhandel ’t Spui, Oude Markt 5 in Vlissingen en voor aanvang van het concert in de kerk.
Opbrengst van kaartverkoop en horeca komt geheel ten goede aan de Stichting Instandhouding Sint Jacobskerk.

Marcela Simons Clarisse studeerde af aan het Brabants Conservatorium in Tilburg, heeft een eigen lespraktijk en is als docente CKV en Muziek verbonden aan het Scheldemond College in Vlissingen. Marcela heeft twee pianoalbums opgenomen met muziek van Jaco, onder de titels ‘2 Far Away’ en ‘2gether again’. Beide albums zijn te beluisteren op alle streamingplatforms, waaronder Spotify en Apple Music.

Share This Event

  • Dit evenement is voorbij.

Gegevens

Datum:
6 oktober 2023
Tijd:
20:00

Locatie

Sint Jacobskerk
Oude Markt 2
Vlissingen,4381 HK
+ Google Maps
Deze website maakt gebruik van cookies