Skip links

Concerten

Een unieke ervaring

Geniet van een uitzonderlijke akoestiek

Een kerk als concertzaal. De Sint Jacobskerk wordt geroemd om zijn akoestiek en bijna huislijke uitstraling. Zowel een kleinschalig optreden van een trio of kwintet als een grote uitvoering met koor en orkest wordt een bijzondere beleving. Cultuurpodium Sint Jacobskerk zet in op variatie in het aanbod. Van lig@luisterconcert tot harmonieorkest, van coverband tot Matthäus-Passion. Houd onze agenda in de gaten en abonneer je op onze nieuwsbrief.

Locatie boeken

Veiligheid

In de kerk is een AED (Automatische Externe Defibrillator) aanwezig. Een aantal medewerkers en vrijwilligers heeft een opleiding gekregen om dit apparaat te kunnen bedienen. Ook onze BHV-ers hebben deze cursus gevolgd. Bij grote evenementen is een EHBO-team verplicht. Er is een ontruimingsplan aanwezig.

Toegankelijkheid

Cultuurpodium Sint Jacobskerk is voor een breed publiek toegankelijk. De kerk beschikt over een rolstoellift om het hoogteverschil bij de ingang te overbruggen. Het meenemen van een hulphond naar een concert of evenement is toegestaan.

Wij beschikken over een ringleiding. U kunt bij binnenkomst vragen welke plaatsen daarvoor geschikt zijn.

Heeft u vragen over de toegankelijkheid van Cultuurpodium Sint Jacobskerk? Stuur dan een email naar info@sintjacobskerk.nl.

Deze website maakt gebruik van cookies