Skip links

Contact

Stuur een bericht

  Openingstijden

  Tijdens de zomermaanden (juni tot september) is de Sint Jacobskerk iedere donderdag van 13.30 tot 16.00 uur en op vrijdag en zaterdag van 11.00 tot 16.00 uur te bezichtigen. Daarbuiten zijn bezichtigingen op aanvraag mogelijk.

  Bereikbaarheid

  De Sint Jacobskerk is per auto en openbaar vervoer gemakkelijk te bereiken.

  Komend uit de richting Bergen-op-Zoom Goes over de A58:

  Wanneer u Vlissingen nadert bij Oost-Souburg gaat u bij de eerste verkeerslichten rechtdoor. U gaat over de spoorwegovergang en de Sloebrug over het Kanaal door Walcheren, u blijft rechtdoor aanhouden tot u weer bij verkeerslichten komt. Daar slaat u linksaf en volgt u de route naar het Centrum via de Koudekerkseweg en rechtdoor via de Spuikomweg naar de Spuistraat. Het is niet mogelijk om vlak voor de kerk te parkeren; diverse parkeerplaatsen zijn in de directe omgeving van de kerk aanwezig, o.a. de parkeergarage FONTEYNE in de Spuistraat.

  Route beschrijving

  2x per uur komt er een trein aan op het eindstation Vlissingen. Vanaf dit station is het een klein halfuur lopen naar de Sint Jacobskerk (Een prachtige wandelroute over de zeesluizen en verder langs de Westerschelde naar de binnenstad).
  Stadsbus Connexxion lijn 56 naar halte centrum – Betje Wolffplein – waarna u door het winkelcentrum (voetgangersgebied) de vierde straat naar rechts inslaat, de Vrouwestraat. Op het einde daarvan ziet u de kerk voor u.

  Bekijk de dienstregeling
  Deze website maakt gebruik van cookies