Skip links

Een unieke locatie

Reserveer de Sint Jacobskerk voor uw eigen activiteit

De Sint Jacobskerk is te huur voor uiteenlopende activiteiten, zoals muziekuitvoeringen en repetities, radio-/TV-/Cd-opnamen, lezingen, symposia, bedrijfspresentaties, ontvangsten en tentoonstellingen. In overleg is veel mogelijk!

Uw evenement vindt plaats in een prachtig historisch gebouw in het hart van de stad. Een inspirerende omgeving voor elke culturele activiteit en voor de bezoeker een blijvende herinnering.

De kerk is flexibel qua inrichting en heeft een zitcapaciteit van ruim 700 personen. Ook voor evenementen van kleinere omvang leent de ruimte zich uitstekend. Er kan gebruik worden gemaakt van het grote orgel (Flentrop), het koororgel (Slooff), het kistorgel (Klop) en de vleugel (Steinway).

Wij verzorgen desgewenst alle facilitaire en technische voorzieningen. Het gebouw beschikt over een op de ruimte afgesteld podium dat aanmerkelijk kan worden vergroot. De kerk heeft eigen keukenvoorzieningen, een geluidsinstallatie, een beamer met scherm, een goed verwarmingssysteem, kleedruimten, garderobe en sanitaire voorzieningen.

In geval van huur wordt uw project begeleid door onze Evenementencommissie die daarvoor een draaiboek maakt.

Vragen over beschikbaarheid, tarieven en speciale wensen kunt u stellen aan de heer Wim Heijstek, 0118 470092, verhuur@sintjacobskerk.nl.

Neem contact op

Boeking maken

Weet u al welke dag u de kerk zou willen huren? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

In de kalender staan alleen de definitieve boekingen. Het kan zijn dat er al een optie staat op de door u gewenste datum. Opties worden niet zichtbaar in de kalender.

    Gegevens huurder

    Informatie boeking
    Deze website maakt gebruik van cookies