Skip links
Laden Evenementen

Ekaterina Levental: De Grens

18 oktober 2024

DE GRENS; een actuele muziektheater solo voor een breed publiek

Indrukwekkend migratieverhaal van gevierde mezzosopraan en harpiste.

Muziektheatervoorstelling De Grens is gebaseerd op dagboekfragmenten van Ekaterina Levental, uit de periode waarin ze als 16 jarige vluchteling aankwam in Nederland. In een indrukwekkende one-woman show vertelt ze over haar zoektocht naar een nieuwe identiteit in een maatschappij waar ze geen deel van kan zijn. We zien Nederland door de ogen van een buitenstaander, met veel humor en begrip. Ekaterina laat op ontroerende en confronterende wijze zien hoe het leven is in een niemandsland, als enkel de hoop nog rest.

De Grens is het vervolg op de succesvolle solo-voorstelling De Weg. Daarin vertelt zangeres en harpiste Ekaterina Levental over haar vlucht uit de voormalige Sovjet Unie. Een weg die eindigt in een veilig politiebureau op de Wallen in Amsterdam. De Grens begint daar waar De Weg eindigt. 

Een jonge vrouw, die vecht voor haar bestaan, dwars door grenzen, voorbij het oordeel. Ekaterina vertelt, speelt, zingt en begeleidt zichzelf op de harp. 

De Grens vertelt je een waargebeurd en hoopvol verhaal, opgetekend aan de rand van Nederland, met humor en prachtige muziek.

Video: Bij Podium Witteman en  De Grens

 

De kaartverkoop via deze site start begin juli

Share This Event

12873397
DD
dagen
HH
uren
MM
min
SS
sec

Gegevens

Datum:
18 oktober
Tijd:
20:00
Deze website maakt gebruik van cookies