Skip links
Laden Evenementen

Anúna – A Mystical Christmas

21 december 2024

ANÚNA – A Mystical Christmas
The original choir of Riverdance

Anúna doet bij menig muziekliefhebber het hart sneller kloppen. Het internationaal befaamde koor betovert zijn gehoor met engelengezang en chants van ongeëvenaarde klasse. Het is  inmiddels een traditie dat Anúna in december ons land aandoet met een tournee.
De zangers en zangeressen onder leiding van componist, arrangeur en tenor Michael McGlynn, koesteren hun directe contact met het publiek. Regelmatig bewegen zij zich al zingend gracieus door de gangpaden. Zo wordt de toehoorder letterlijk omringd door een klankentapijt van loepzuivere engelenzang, ritmische songs en meditatieve liederen. De zeldzaam mooie meerstemmigheid verraadt een grote geoefendheid en discipline.
Anúna put de inspiratie voor zijn rijkgeschakeerde repertoire zowel uit religieuze bronnen als uit oude wereldse folkverhalen. Het kerstprogramma bevat bekende kerstliederen.

Anúna creëert door de combinatie van adembenemend mooie a capellazang, prachtige kostuums en flakkerend kaarslicht een sfeer die je gegarandeerd in hemelse sferen brengt.

Video: O Holy Night

Share This Event

18329184
DD
dagen
HH
uren
MM
min
SS
sec

Gegevens

Datum:
21 december
Site:
Koop tickets »
Deze website maakt gebruik van cookies